Koren op onze parochies

In Zevergem worden de zondagsvieringen sinds 25 jaar opgeluisterd door het parochiekoor Suverlike. Geregeld verzorgen zij ook huwelijksvieringen of uitvaarten en deelden zo reeds veel lief en leed met de parochianen. Suverlike heeft ook ervaring met concerten op verschillende plaatsen en vieringen met een speciale tint.

In De Pinte zijn we dankbaar dat we kunnen rekenen op het parochiekoor Canticorum.

Naast deze parochiekoren zijn er nog heel wat zangers samen actief (…was zingen geen tweemaal bidden… ?). We denken hierbij voor Zevergem aan het koor Seeveringa, en aan de jeugdige stemmen van het kinderkoor van de Vrije Basisschool Zevergem: Suverkliekske. De Pinte is blij met het gemengd koor Seicento en fier op het mannenkoor de Kleine Kantorij.

En wie het reeds kon meemaken of mee-maken: het gelegenheidskoor dat in De Pinte gevormd wordt voor de feestdagen Kerstmis en Pasen is iedere keer voor groot en klein, voor uitvoerder en toehoorder een deugddoende ervaring.

Welkom bij een van de koren, al is het aanvankelijk om eens voorzichtig te proeven. Neem gerust contact op via het contactformulier.