Medewerkersfeest

Vertellen waar een parochie voor staat is niet zo eenvoudig, maar ze wordt in ieder geval gevormd door mensen die er elk op hun manier graag bij zijn-
mensen die zich aangesproken voelen door die Jezus van Nazareth en geloven dat Zijn Blijde en Bevrijdende boodschap ook iets is voor deze tijd, voor deze wereld,
mensen die de handen in elkaar slaan en jaar na jaar bouwen aan een gemeenschap en een wereld dichtbij en veraf,
mensen die ook wel eens met de handen in het haar zitten of ontgoocheld en ontmoedigd zijn, maar dan ervaren en weten dat er nog anderen zijn die je de hand willen reiken, die je op handen dragen. Behoedzaam en teder.

Een kring van mensen dus die geloven dat leven meer is dan wij kunnen zien als zij liefde in zich dragen en leven met open handen.

Vanuit die gedachte en dankbaar voor alle goed werk van elk, vierden we zondag 28 augustus het medewerkersfeest van parochie De Pinte-Zevergem.

En kijk, zo ging het er aan toe: