Misschien wil jij ons nog iets zeggen of vragen

Neem gerust contact op met

Pastoor Piet Herregods
tel. 09/282 41 88 of 0475/23 98 89
piet.herregods@telenet.be

Pastor Sanne Vermeeren
(pastoraal vrijgestelde voor beide parochies)
telefoon: 0476/78 78 86
sanne.vermeeren@telenet.be

Natuurlijk kan ons contactformulier invullen ook een weg zijn.

Er is ook ons
Parochiesecretariaat
Kerkplein 1, De Pinte
tel. 09 282 41 88
parochiedepinte@telenet.be
Openingsuren
woensdag     van 9 tot 11.30 uur
donderdag   van 9 tot 11.30 uur
zaterdag       van 9.30 tot 11.45 uur

In Zevergem kan je na de mis eveneens terecht in de kerk voor (aan)vragen.

Verder proberen we als parochies verschillende communicatiekanalen aan te wenden, waaronder ook facebook. We hebben een pagina met als naam 'Parochie De Pinte-Zevergem'.

Je kan het reilen en zeilen van onze parochies ook volgen in onze parochiebladen Kerk en Leven. Voor info, abonnering of om zelf iets in het parochieblad te plaatsen neem je contact op met joe.rogge@pandora.be voor De Pinte of met pieter.bogaert@telenet.be voor Zevergem. Het parochiesecretariaat (09/282 41 88) kan je ook verder helpen natuurlijk.

Er is ook een aantal keer per jaar een nieuwsbrief die we ‘…wat komt…’ genoemd hebben. Als je graag intekent hierop dan kun je ons hier jouw mailadres meedelen en na uw confirmatie vanaf dat mailadres nemen wij je dan op in ons adressenbestand.

Misschien voel je je ook geroepen om een van de werkgroepen van De Pinte of Zevergem te leren kennen en ... als vrijwilliger te vervoegen ? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Scholing of vorming is absoluut niet nodig. Dat je er graag bij wilt zijn of bent, maakt ons al blij en maakt jou tot ‘deel van…’