Onze vaste liturgische momenten

Wekelijkse eucharistie

Sinds juli 2016 vormen we vanuit De Pinte, Zevergem, Latem, Deurle 1 nieuwe parochie. (De preken n.a.v. deze veranderingen kan je nalezen onder deze links: Piet dd 7 aug , Sanne dd 14 aug)

De weekendvieringen zijn als volgt geregeld:

Zaterdagavond:
om 18u alternerend eucharistie in Deurle (even weken)
of in Zevergem (oneven weken)

Zondag:
telkens eucharistie om 9u30 in Latem en om 11u in De Pinte

Voor een overzicht per datum kijk je best op de kalender.
Mocht je contact willen nemen naar aanleiding van een of andere liturgische vraag dan kan je mailen of bellen naar pastoor Piet of diaken Guido of pastor Sanne.

Bidden in de week

Elk van de 4 kerken is zoveel mogelijk open voor wie stilte zoekt.

Daarnaast zijn er georganiseerde momenten waarop je samen met enkele mensen kan bidden. Deze vinden allemaal plaats in de kapel van het Woonzorgcentrum Scheldevelde, Kasteellaan 41, De Pinte.

• Dagelijks verzorgt pater Jozef een eucharistie om 9u.
  • Elke eerste vrijdag van de maand is er na die mis een half uur aanbidding om 9u30.
  • Tijdens de sterke tijden advent en vasten is er op woensdag van 9u30 tot 10u (aansluitend op de mis dus) onder leiding van pater Jozef een half uur gebeds-en bezinningsmoment.